Sommarjobb inom yttre underhåll och skötsel i Finnfors

Vi söker sommarjobbare för yttre underhåll samt personal för drift och underhåll till våra vattenkraftsstationer med stationering i Finnfors.

Om sommarjobbet

Energiservice avdelning Vatten ansvarar för underhåll av våra kunders vattenkraftstationer och finns stationerade i Finnfors, Norsjö, Arjeplog, Malå och Burträsk.

I de flesta av våra sommarjobb inom underhåll kan du vara under 18 år. Du kommer utföra enklare underhållsarbeten som gräsklippning och målning. Som sommarjobbare inom drift- och underhållsarbete i Finnfors kommer du främst att jobba med yttre underhåll, gräsklippning och krattning. Guidning av kraftverksmuseum kan förekomma.

Tjänsterna är tidsbegränsade visstidsanställningar under sommarperioden juni-augusti med placering i Finnfors. Tillträde 17/6 eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan senast 1 mars 2024. Urval och erbjudande om anställning görs löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Intresserad? 

Vi söker dig som är noggrann, pålitlig och ansvarstagande som alltid strävar efter att göra ditt bästa. Du genomför ditt arbete med goda resultat och trivs lika bra att arbeta självständigt likväl som tillsammans med andra.

Kvalifikationer

Gruppledare

  • Erfarenhet av att leda grupper. Du kan samordna och fördela arbete

  • Körkort B är ett krav

Underhåll

  • Tidigare erfarenhet av enklare underhållsarbeten, fastighetsskötsel, trädgårdsarbete eller liknande är meriterande

  • Ange i din ansökan om du har körkort B

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.

Om rekryteringen

När vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället är vissa tjänster säkerhetsklassade och svenskt medborgarskap är därför ett krav. För vissa tjänster kan säkerhetsprövning vara aktuellt. Skellefteå Kraft strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Kontaktperson

Örjan Karlsson, Gruppchef vattenkraft, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Sista dag för ansökan är 1 mars.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.