Dokumentationsingenjör

Energiservice söker en Dokumentationsingenjör för anställning i Skellefteå – Välkommen med din ansökan!

Tjänsten

Som Dokumentationsingenjör ansvarar du för att avtalade uppdrag och uppgifter håller en hög kvalitet. Du stöttar konstruktörerna med dokumenthantering i både små och stora projekt och säkerställer att policys och rutiner följs.

Du ansvarar för att handlägga anläggningsägarnas dokumentation under projektens genomförande. I tjänsten kommer du dagligen att samarbeta med gruppens konstruktörer likväl som våra beställare. I din roll rapporterar du till gruppchef.

Energiservice ägs av Skellefteå Kraft och vår huvudsakliga verksamhet finns i Västerbotten och Norrbotten, med huvudkontoret stationerat i Skellefteå. Som Dokumentationsingenjör blir du en del av gruppen Konstruktion som tillhör Energiservice avdelning Projekt och konstruktion. Gruppen består av 1 gruppchef, 7 konstruktörer, 2 programmerare och 2 reläprovare och är ett sammansvetsat gäng som trivs med varandra.

Hos oss får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen. Vi ska för våra kunder och medarbetare vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med Skellefteå som statsioneringsort. Arbetsplatsbesök eller andra resor förekommer. Tillträde sker 1 september eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad? 

Som person har du ett starkt säkerhetstänk, är engagerad, social, noggrann och gillar att arbeta i team. Du visar intresse för utveckling, är nyfiken och vill hela tiden utöka dina kunskaper. Utöver detta värdesätter vi ett starkt personligt engagemang, ansvarstagande och driv.

Krav

  • Relevant högskole- eller yrkesutbildning, exempelvis högskoleingenjör

  • Erfarenhet från arbete med teknisk dokumentation

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

  • B-körkort

Meriterande 

  • Annan utbildning mot konstruktion för el och kontroll

  • Erfarenhet från arbete med ElProCad och MasterPortal/Exchange

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör till företag av underhållstjänster, såsom elektriskt och mekaniskt underhåll samt service på anläggningar inom vind, vatten, värme, industri samt el- och fibernät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar.

Om rekryteringen

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.
 
Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Frågor?

Kjell Engman, gruppchef, 0910-71 66 21
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Sista dag för ansökan är 14 juni.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.