Gruppchefer till avdelning Vatten

Drivs du av att vägleda och skapa förutsättningar för utveckling? Vi söker två gruppchefer till Energiservice avdelning Vatten för anställning i Finnfors och Norsjö.
 
Välkommen med din ansökan! 

Tjänsten

Som gruppchef kommer du leda, planera, stödja och utveckla arbetet inom drift- och underhållsarbeten i Finnfors eller Norsjö. Du säkerställer att verksamhetsplanen följs och styr arbetet mot uppsatta mål, processer och rutiner. Du besitter goda ledaregenskaper och motiveras av att skapa förutsättningar för att dina medarbetare ska utvecklas och bidra till att förbättra och effektivisera arbetsprocesser.

Du kommer att höra till avdelning Vatten som består av 7 grupper fördelade på 4 orter. Totalt finns 62 medarbetare inom avdelningen.

Gruppen i Finnfors består av 8 medarbetare, mestadels projektledare och ingenjörer. Gruppen i Norsjö består av 9 medarbetare, främst drifttekniker, driftingenjörer och mekaniker. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar för att hitta de bästa arbetssätten. Något som du kommer vara med och utveckla tillsammans med oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med anställning i Finnfors eller Norsjö. Tillträde sker snarast och enligt överenskommelse.

Intresserad? 

Vi söker dig som är en driven och resultatorienterad ledare. Du är kommunikativ och prestigelös och drivs av att effektivisera arbetsgruppens processer. Som chef är du lyhörd med genuint intresse av att utveckla och motivera din arbetsgrupp. 
 
Hos oss får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen. Vi ska för våra kunder vara den ledande partnern för hållbara energitjänster. 

Krav

  • Relevant högskoleutbildning eller gymnasieutbildning i kombination med motsvarande kompetens

  • Erfarenhet av ledarskap och/eller projektledning

  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet från branschen

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.

Om rekryteringen

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.
 
Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Frågor?

Olle Westlin, Avdelningschef, 0910-71 66 10
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Robert Ignberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Sista dag för ansökan är 4 oktober.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.