Energiservice är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vår kärnkompetens finns inom vatten- och vindkraftsanläggningar, men vi erbjuder även professionellt underhåll inom värme, industri, el- och fibernät.

”Vi vill bygga långsiktiga och strategiska relationer med våra kunder. Ett av våra viktigaste uppdrag är att skapa lönsamhet för våra kunder genom att i partnerskap utveckla och effektivisera underhållsarbetet.”

I vår tjänsteportfölj finns allt från totalt underhållsansvar till dammövervakning, elinstallation och vibrationsanalys.

Vi har bred, unik kompetens som vi nyttjar effektivt för att få ut bästa möjliga resultat i vårt arbete.
Vi skräddarsyr lösningar i nära samarbete med er, för konkurrenskraftiga och tillförlitliga leveranser.

Energiservice har idag mer än 200 medarbetare. Företaget ägs av Skellefteå Kraft och vår huvudsakliga verksamhet finns i Västerbotten och Norrbotten, men vi har även uppdrag söderut och i Europa. Vi har kontor i Finnfors, Norsjö, Malå, Arjeplog, Umeå och Örnsköldsvik. Huvudkontoret ligger i Skellefteå.

 

VÅR VISION

 ”Vi ska för våra kunder vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.”

 

VÅR UPPFÖRANDEKOD

Energiservice vill stå för ett hållbart företagande. Vår uppförandekod beskriver grundläggande förhållningssätt i viktiga frågor och utgör utgångspunkten för vårt handlande.

Här kan du läsa mer om vår uppförandekod:
Vår_Uppförandekod.pdf


Sponsring

Vill du ansöka om sponsring?

Här kan du läsa mer om våra riktlinjer kring sponsring:
Riktlinjer_sponsring.pdf

Ansök senast 31/3 (för beslut senast 30/4)
Ansök senast 30/9 (för beslut senast 31/10)

Ansökan skickas till contact@es.se

 


Nyhet!

Läs vår broschyr

Tillsammans med våra partners har vi tagit fram en interaktiv broschyr där du kan läsa mer om Energiservice samt våra produkter och tjänster.

Läs vår interaktiva broschyr