Om Oss

Energiservice som ingår i Skellefteå kraft koncernen är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vår kärnkompetens finns inom vatten- och vindkraftsanläggningar och elnät. Men vi erbjuder även professionellt underhåll inom värme, industri och fibernät.

"Vi uppfyller vår mission ”en positiv kraft i samhället” genom långsiktiga relationer under ständig utveckling tillsammans med våra intressenter."

I vår tjänsteportfölj finns allt från totalt underhållsansvar till dammövervakning, elinstallation och vibrationsanalys.

Vi har lång erfarenhet och unik kompetens som vi nyttjar effektivt för att få ut bästa möjliga resultat i vårt arbete. Vi skräddarsyr lösningar i nära samarbete mer er, för konkurrenskraftiga och tillförlitliga leveranser.

Energiservice har idag mer än 240 arbetare. Företaget är helägt av Skellefteå Kraft och vår huvudsakliga verksamhet finns i Västerbotten och Norrbotten men vi utför även uppdrag i södra Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Skellefteå.

VÅR VISION

Vi uppfyller vår vision ”bästa energibolaget för Sverige” genom att vara en oumbärlig partner inom hållbara energitjänster.Skellefteå Kraft
Skelleteå Kraft är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100% förnybar energi. Därför säljer vi bara 100% förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.
VÅR UPPFÖRANDEKOD

Energiservice vill stå för ett hållbart företagande. Vår uppförandekod beskriver grundläggande förhållningssätt i viktiga frågor och utgör utgångspunkten för vårt handlande.

Här kan du läsa mer om vår uppförandekod:
Vår_Uppförandekod.pdf

 

SPONSRING

Vill du ansöka om sponsring?

Här kan du läsa mer om våra riktlinjer kring sponsring:
Riktlinjer_sponsring.pdf

Ansök senast 1/9

Ansökan skickas till contact@es.se

 

 

Nyhet!

LÄS VÅR BROSCHYR

Tillsammans med våra partners har vi tagit fram en interaktiv broschyr där du kan läsa mer om Energiservice samt våra produkter och tjänster.

Läs vår interaktiva broschyr

 

STYRELSE

Elin Selin Bergsten
Elin Selin BergstenStyrelseordförande
Christer Sjödin
Christer SjödinLedamot
Conny Sandström
Conny SandströmLedamot
Micael Nordlund
Micael NordlundSuppleant
Frida Lundström
Frida LundströmSuppleant
Åse Lindström
Åse LindströmLedamot
Maria Vikström Öman
Maria Vikström ÖmanLedamot
Robert Ignberg
Robert IgnbergLedamot
Ulf Lindahl
Ulf LindahlLedamot

LEDNING

Robert Johansson
Robert JohanssonVD
Olle Westlin
Olle WestlinVatten
Nicklas Schönfeldt
Nicklas SchönfeldtNät
Katrin Lindberg
Katrin LindbergController
Andrea Henriksson Tano
Andrea Henriksson TanoVind
Andreas Olofsson
Andreas OlofssonProjekt
Suzanne McMahon
Suzanne McMahonAdministratör

Kontakt

Email: info@es.se
Telefon: 0910-71 66 00

Adress

Energiservice
Kanalgatan 71
931 80 Skellefteå
Image
Image
Image